Paramn

Последнее посещение:
24-02-2023 13:38
Украина, Киев

Детали анкеты

Имя на сайте

Paramn

Возраст

40-45 лет

Электронный адрес

Para_mn@ukr.net

Страна

Украина

Город Никополь
Немного о себе:

Ми сімейна пара з м.Марганця, Дніпропетровської області.
Разом вже досить давно (і так, нам уже виповнилося по 40 років). Наразі підшукуємо ще хлопця для ЧЖЧ. Досвід є (виключно позитивний).
Сексу у нас вистачає, його кількість та якість задовольняють повністю, тому ці пошуки не пов’язані з тим, що жінка не отримує достатньо задоволення, або все погано у чоловіка, ні, все інакше.

У нас ідеальні стосунки і ми любимо один одного, відповідно вимоги до кандидата певні, вони абсолютно не завищені, симпатія як зовнішня, так і внутрішня дуже важлива. Адже вам теж не підходять усі підряд і ви не готові робити це з будь-яким перехожим? Зрозуміло, що у хлопців дещо інакше, більша частина відразу ж, готові просто трахнути будь-яку чужу жінку чи дружину. І це теж, загалом, нормально, але кожному своє. Для нас дуже важливим є бачення цієї форми фізичних відносин, філософія, якщо хочете та знати основні правила в форматуЧЖЧ. Важливо бути «на одній хвилі».

Як і кожному з нас, подобається певний тип – зріст, вага та ін. Чоловік не обов’язково має бути спортсмен із величезними м’язами. Не підходять дуже худі і ще безліч деталей, які будуть визначальними. Але якщо з першого погляду сподобаєшся, тоді особисте спілкування визначить усі.

Ми самодостатні, освічені та досить прості у спілкуванні.

Ну а завершальний етап, це, звичайно ж, секс, у пріоритеті на постійній основі, тому що міняти партнерів і гнатися за кількістю, це не про нас.

Важливо, звичайно ж, щоб ми знаходилися в одному регіоні, тому що великі відстані не сприяють такого роду відносинам.

Пишіть, можливо, саме ви саме той, кого ми шукаємо.