IrishkaPara

Последнее посещение:
14-03-2024 10:12
Украина, Люберцы

Детали анкеты

Имя на сайте

IrishkaPara

Возраст

35-40 лет

Электронный адрес

Irishkakryhitka@gmail.com

Страна

Украина

Город Киев
Немного о себе:

Симпатична молода пара з Києва познайомиться з парою або дівчинкою для приємного відпочинку, Я: 37-167-62 БІ. і Коханий: 41-176-68. Шукаємо молодих, красивих, струнких (без зайвої ваги), дуже бажано не курящих.
В першу чергу шукаємо друзів з якими можна дозволити собі все… а можливо і трошки більше… ;-)
Хочемо познайомитися з молодою, красивою і розкутою парою, або дівчинкою … Я Бі …. і дуже люблю з дівчатками …. (Хлопчики окремо (без пари) НІЯК не цікавлять, я поки не готова …)
Ми Самі не великі — і таких шукаємо: хлопчик максимум 80 кг. дівчинка до 60 кг. Великі попи, животики, груди нас зовсім не приваблюють як у дівчаток так і у хлопчиків …. перекачані та великі хлопчики якось теж не заводять — вибачте заздалегідь ;-) Любимо експерименти і фотографію … красиву фотографію !!!!!! Також ми дуже любимо фотографію Ню, еротику, Секс іграшки, красиву білизну, подобаються красиві костюмчики і Косплей …. Ще можемо зробити гарну фотосесію Ню симпатичним нам дівчаткам і парам …( Коханий з дитинства захоплюється фотографією)
Любимо веселих і позитивних людей, нас збуджує інтелект, культура і візуально приємна зовнішність як дівчаток — так і хлопчиків ….
Любимо природу, море, воду, гори і тихі місця …
Не любимо центр міста, бетон, ресторани, дискотеки і галасливі місця …
Фото з мордашками в мережі не публікуємо і не висилаємо … Ніяк … Взагалі … Награлися вже – не всі люди порядні та розуміють наші захоплення і дуже багато нажаль з подвійними стандартами…. Нас можна побачити за чашкою чаю в реалі після попереднього знайомства і взаємної симпатії в мережі … Фото без мордашок та оченят покажемо і вони є на сторінці…
Цінуємо приватне життя кожного і будь які ваші данні і бажання залишаться тільки між нами, і звісно того ж просимо і від вас… ;-)
Тільки будь ласочка без тарганів в голові і інших місцях …
та й для самих розумних: Ми ходимо наліво тільки разом з коханим — тобто я сама нікуди і ні з ким не ходжу і не знайомлюся …..
Сепари, Зрадники та ті хто не визначився і ЛЮБИТЕЛИ Руськово Міра — нам з вами точно не по дорозі … істеричні фанатики політиків — це теж не наше … ;-).